• <a href="http://www.assolutions.be/setlang/nl" class="active">nl</a>

Outplacement

Als partner voor uw volledig HR-beleid staat A&S Solutions u ook bij op het vlak van outplacement. Via individuele en groepssessies staan onze consultants, met jarenlange ervaring in de openbare en private sector,  uw medewerkers bij na het beëindigen van de arbeidsovereenkomst. Via emotionele en professionele begeleiding geven we een nieuwe wending aan  hun carrière.

Fase 1

In de eerste fase gaan we dieper in op de persoonlijkheid en competenties van de medewerker. Met behulp van psychotechnische proeven brengen we zijn capaciteiten in kaart en gaan we op zoek naar wat hem intrinsiek kan motiveren. Aan de hand van individuele sessies ontdekken we in welke organisatiecultuur de medewerker het best kan aarden. Ooit gedacht aan een carrièreswitch naar de private sector? Ook daar staan onze ervaren consultants de medewerker bij met raad en daad.

Fase 2

Solliciteren vraagt ‘branding’! Door CV-coaching, het opstellen van een elevator pitch en social media training wordt de sollicitant klaargestoomd voor het betreden van de arbeidsmarkt. Daarnaast wordt tijdens workshops een intensieve sollicitatietraining voorzien en brengen we de belangrijkste netwerken en sollicitatiekanalen in kaart.

Fase 3

A&S gaat samen met de medewerker actief op zoek naar geschikte jobopportuniteiten en voorziet extra coaching waar nodig.

Voordelen van outplacement via A&S Solutions

Meer dan vijftien jaar ervaring binnen de overheid (A&S Solutions) en de privésector (A&S Careers) levert ons een unieke expertise op. Met onze kennis van de totale selectieprocedure schatten we perfect in wat een werkgever van een potentiële werknemer verwacht en hoe we aan die eisen tegemoetkomen. 

A&S Solutions investeerde in internationaal erkende testen en kan op die manier zowel vaardigheden, capaciteiten als persoonlijkheid meten. Op die manier kunnen we de medewerker een beter inzicht in zichzelf geven en de competenties en aandachtspunten duidelijk in kaart brengen.

Onze consultants staan garant voor een kwalitatieve dienstverlening naar uw medewerker toe. Kortom, uw medewerkers hebben  bij A&S Solutions een volledige infrastructuur (PC’s, internet, jobsites,..) en klankbord ter beschikking die hen kan helpen in het zoeken naar een nieuwe professionele uitdaging.