• <a href="http://www.assolutions.be/setlang/nl" class="active">nl</a>

Historiek

Steven De Vos behaalde in 1994 zijn masterdiploma toegepaste economische wetenschappen met een specialisatie inzake kwaliteitsmanagement. In 1994 richtte hij Audito Consulting op.

Audito Consulting richtte zich naar zowel de private als de publieke sector voor alle vraagstukken inzake organisatiedesign en audit, kwaliteitsmanagement en HRM.

In 2000 werd het bedrijf opgenomen in de groep Hudson (het vroegere De Witte & Morel) en Steven ging aan de slag als Senior Consultant, afdeling Government, binnen het bedrijf.

Eind 2002 verliet Steven De Vos de organisatie en ging hij aan de slag als interim-manager en voerde hij diverse opdrachten uit als interim-secretaris in de OCMW-sector.

In 2003 leek de tijd aangebroken om opnieuw op zelfstandige basis HR-dienstverlening te bieden en A&S Solutions werd opgericht. A&S Solutions richt zich naar de overheidssector en heeft sinds zijn oprichting een unieke expertise binnen deze sector opgebouwd. A&S Solutions kende een sterke groei en groeide op 15 jaar tijd uit tot een team van 15 experten en behoort momenteel tot de marktleiders inzake HRM- en organisatieadvies voor de social non-profit sector in Vlaanderen.

Sinds 9 juni 2017 tilden A&S Solutions en Cipal Schaubroeck hun bestaande partnership naar een hoger niveau. Cipal Schaubroeck nv integreert de e-HR software en het diensten portfolio van A&S Solutions in haar eigen portfolio. A&S Solutions bvba wordt een volle dochter van Cipal Schaubroeck en blijft verder bestaan als gerenommeerd rekruterings- en selectiekantoor. Op die manier zetten A&S Solutions en Cipal Schaubroeck een volgende stap richting full service HRM-specialist voor de publieke en non-profit sector !