• <a href="http://www.assolutions.be/setlang/nl" class="active">nl</a>

Partners

Wij vinden het belangrijk om lokale overheden een complete service te kunnen aanbieden.  Daarom werken wij samen met een aantal professionele partners die reeds zelf een stevige reputatie hebben opgebouwd in de  overheidssector.Cipal Schaubroeck

Cipal Schaubroeck, actief binnen de markt van de lokale besturen, is reeds 45 jaar leverancier van diensten en tools voor loonadministratie.

Ondersteund door een gedegen kenniscentrum en een solide IT-afdeling begeleidt de Weddecentrale haar klanten het hele jaar door. Zowel voor de maandelijkse loonverwerking als voor accurate opvolging van wetswijzigingen die veranderingen of verplichtingen met zich meebrengen, rekenen klanten op onze services.

Klanten van Cipal Schaubroeck hebben de keuze tussen loonverwerking via het full service secretariaat of loonverwerking in eigen beheer. In het laatste geval maakt de klant gebruik van de software voor loonverwerking.

Begin 2015 sloten A&S Solutions en  Cipal Schaubroeck een strategisch partnership af met als doel samen een integrale HR-suite (van loon- & personeelsbeheer tot en met vorming, evaluatie en recrutering) op de markt te brengen. Dit door de diverse softwaretools (loonmotor, Icarus, ...) naadloos op elkaar af te stemmen en met elkaar te integreren.
Sedert 9 juni 2017 is A&S Solutions een volle dochter van Cipal Schaubroeck.


GET time & security

GET verwacht dat succesvolle organisaties in de toekomst hun aandacht steeds meer zullen willen richten op hun kernactiviteitenOndersteunende processen zullen daarom optimaal moeten functioneren maar met een minimaal beslag op de schaarse ‘resources’. GET zorgt er bij zijn klanten voor dat twee van dergelijke ondersteunende processen, namelijk de bedrijfsbeveiliging en het beheer van de arbeidstijd, alvast optimaal geregeld zijn.

Dit is dezelfde visie die ook A&S Solutions aanhoudt. Binnen deze context hebben GET en A&S een partnership afgesloten dat inhoudt dat data uit softwaretools van beide organisaties vlot met elkaar uitwisselbaar zijn en dat de respectievelijke softwarepakketten vlot met elkaar integrerebaar zijn. Dit opdat de personeelsdiensten dubbele inputs vermijden en efficiënt kunnen werken.

U vindt meer informatie en contactgegevens op www.get.be.


Q&A

De consultants van Q & A hebben zich in hoofdzaak toegelegd op twee aspecten van consultancy aan lokale overheden.  Zij kunnen u ondersteunen in alles wat te maken heeft met boekhouding en financiën en hebben tevens een uitgebreide expertise ontwikkeld op het vlak van de administratieve organisatie en interne controle.

Daarnaast kunnen zij u begeleiden bij het ganse traject van de interne en externe verzelfstandiging: van oprichting (statuten, overeenkomsten, ...) tot implementatie (keuze boekhoudpakket, prijssubsidie, ...) en exploitatie (BTW, jaarrekening, ...).

U vindt meer informatie en contactgegevens op www.qaq.be.