• <a href="http://www.assolutions.be/setlang/nl" class="active">nl</a>
Icarus online is de ontbrekende schakel in uw organisatie om uw personeelsbeleid te automatiseren en de organisatiestrategie te ondersteunen. Breng mentale rust in uw HRM-administratie door automatisering van de processen en controle door middel van een waarschuwingssysteem.

Voordelen voor uw organisatie

  • Gebruik Icarus om uw personeelsbeleid vorm te geven en te ondersteunen
  • Onderbouw uw strategische beslissingen met correcte gegevens uit verleden en toekomst
  • Icarus nestelt zich naadloos in de realiteit van uw organisatie
  • Rol alle modules uit in uw eigen tempo met pragmatische ondersteuning en begeleiding
  • U bent verzekerd van een permanente kwaliteitscontrole en procesbewaking
  • Uw ervaring, onze sectorkennis en de quasi permanente evolutie in de sector, bepalen mee de verdere ontwikkeling van de suite.

Uw digitale personeelsdienst

HR-Administratie: databank personeelsgegevens, beheer ziekte en verlof, contactenbeheer, organogram en personeelsinformatie, functies en functieomschrijving, anciƫnniteit en doorschakeling, competentiemodel en -woordenboek, rechtspositieregeling

Functioneren & evalueren: Automatisering van de gehele evaluatiecyclus: planningsgesprek, functioneringsgesprek, evaluatiegesprek, functionele loopbaan, beroepsprocedure, procesbewaking obv RPR

Talent management: High potentials, persoonlijke doelstellingen en ontwikkelingsplan, specifieke rollen

Vorming & opleiding: vormingshistoriek, certificatenbeheer, zelfregistratie en budgetbeheer, automatisatie vormingsaanvragen en -goedkeuringen

Afwezigheden: verzuimgesprekken, bradford-index, verlof zonder wedde, ziekte, ziektekrediet, ...

Opleiding & support

Wij bieden een grondige opleiding voor zowel personeelsdienst al diensthoofden en hebben steeds een ervaren helpdeskmedewerker ter uwer beschikking. Periodiek komen wij langs om u te helpen nog professioneler met de tool aan de slag te gaan en doen wij een controle van uw data.
U kan deelnemen aan gebruikersessies waar best-practices en behoeften in detail worden besproken.
Icarus

Interesse?

Wil u meer weten over de aanpak van A&S Solutions inzake personeelsbeleid, onze diensten en toepassingen? Of een inspirerend gesprek over voorbeeldcases in de praktijk?

Contacteer ons

Over A&S Solutions

De kern van onze firma bestaat uit ervaren senior consultants, met ruime praktijkervaring in de publieke sector, gesteund door een specifiek ontwikkelde methodologie.

Lees meer