Business solutions

Krachtige HR-oplossingen voor elk bestuursniveau

A&S Solutions richt zich exclusief op de social non-profit sector en biedt krachtige HR- en businessoplossingen voor elk bestuursniveau.

Management consultancy

Elke non-profit organisatie heeft een ander organisatiemodel nodig. Als uw consultant houden we rekening met de context van de situatie, aanwezig talent en de financiële mogelijkheden. Wij ondersteunen u bij het managen van uw publieke organisatie.

Legal consultancy

Met onze juridische producten en diensten helpen we u als non-profit organisatie aan antwoorden op diverse HRM-vragen. Afhankelijk van de specifieke wensen en verwachtingen, formuleren we hierbij conformiteits-, HRM- en implementatie-advies.

Functieweging

Werknemers vinden het belangrijk dat ze correct betaald worden voor de geleverde arbeid. Ze verwachten een consistent en fair loonbeleid. Dat kunt u als bestuur bekomen dankzij functieweging.

Compensation & benefits

Hoe kunt u uw medewerkers belonen voor hun prestaties? Onze Compensation & Benefits afdeling helpt u bij het opzetten van een strategisch beloningsbeleid.

A&S solutions maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op accepteren te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van alle cookies.