A&S Solutions en Public Staffing worden samen: Public!

Meer weten? Check onze website!

Werken bij A&S

Coordinating your job search, from A to S.

Van A tot Z? Nope! Van A tot S? Jazeker! Maar ook alles daarbuiten hoor. A&S Solutions coördineert jouw zoektocht naar werk. Of je nu graag tussenstops neemt of recht op je doel afgaat, jij hebt sowieso de skills én de persoonlijkheid die wij kunnen gebruiken. Jij hebt een bepaald profiel. Wij zoeken dat profiel.


Let’s meet each other at the point of success!

Welkom thuis!

Huiselijke sfeer verzekerd bij A&S Solutions. Figuurlijk én letterlijk, want hier werk je in een écht huis. Met alles erop en eraan: een keuken en woonkamer, en vergaderen doen we in de vroegere slaapkamer. (Geen zorg, die is heus wel omgebouwd om de nodige concentratie te behouden!)

Investeren in onze mensen.

Niet enkel onze kantoren zijn volledig uitgerust om jouw werk zo plezant mogelijk te maken, we blijven ook investeren in jouw talenten. Leer bij van mekaar, maar ook van extra coaching of opleiding. Geef gerust aan waar jij graag nog in zou groeien! Zie je ergens een onbenutte opportuniteit? Vertel ons er alles over, samen maken we er werk van.

Sparringpartners, zonder hiërarchie.

Er is geen kloof tussen juniors, seniors en het management. Hiërarchie, daar doen we niet aan mee. Iedereen binnen ons team is enorm toegankelijk en altijd beschikbaar om vragen of bedenkingen te bespreken. We zijn elkaars klankbord, elkaars sparringpartner.

Nieuw? Don’t worry!

Nieuwkomers krijgen van ons alle aandacht. Stress om je eerste dag te starten? No worries, we stellen je snel op je gemak. We stellen je meteen voor aan ons team en aan jouw mentor, waarbij je eender wanneer terechtkan. Tijdens je eerste weken word je ondergedompeld in de werking van ons kantoor en jouw takenpakket. Je krijgt opleiding om jouw kennis te verruimen en zelfstandig aan de slag te gaan. Maar weet: een helpende hand is nooit ver weg.

Naamloos
meer info
Veronica D

Office Manager

Aanspreekpunt & champagne liefhebber
2021-11-05A&SSolutions-Fotograifewebsite(c)SilvieBonne-30
meer info
Jente D.

Consultancy

Ambitieus & Strijdlustig
2021-11-05A&SSolutions-Fotograifewebsite(c)SilvieBonne-25
meer info
Sarah V.

R&S

Apérotime & Steun en toeverlaat
2021-11-05A&SSolutions-Fotograifewebsite(c)SilvieBonne-23
meer info
Julie M.

R&S

Autonoom & Spontaan
2021-11-05A&SSolutions-Fotograifewebsite(c)SilvieBonne-22
meer info
Elien V.

R&S

Assertief & Sfeervoeler
2021-11-05A&SSolutions-Fotograifewebsite(c)SilvieBonne-32
meer info
Amelia D.

R&S

Attent & Spinning

Aan de slag bij A&S?


2022-03-28 22:00:00
Vacature svg

Senior Management Consultant

Als Senior expert word je ingezet om, in samenspraak met de klant, deze uitdagingen (op personeelsvlak) aan te pakken. Je zet een correcte strategie op, je gaat hierover in dialoog met de klant, en zorgt vervolgens voor de uitrol en rapportering van het project.

Read more
2022-08-15 21:00:00
Vacature svg

Stagiair Rekrutering & Selectie

A&S Solutions heeft als selectie- consultancy kantoor een uitgebreide expertise verworven. Wij zijn de gewaardeerde HR-partner van heel wat gemeenten, OCMW’s en andere overheden. Wil je graag in de wereld van Rekrutering & Selectie terechtkomen? Hou je van psychotechnisch onderzoek en het ...

Read more

Geen passende jobomschrijving voor jouw profiel?

Geen paniek. Ben je overtuigd van jouw toegevoegde waarde? Stuur ons dus gerust een mailtje,

we nemen snel contact met je op!

Laad vrijblijvend je cv op